Terugblik op 20 januari

Zondagmiddag is het. Zo’n zondagmiddag waarop je met je benen omhoog een beetje naar buiten tuurt en voor je uit mijmert. The day after a spectacular evening…

We raken steeds beter op elkaar ingespeeld qua planning en taakverdeling van zo’n avond. Het is duidelijk dat de wijnkeuze en culinaire kunsten van de hand van mijn partner in crime zijn, terwijl ondergetekende zich volledig mag uitleven op alles wat er omheen gebeurt en nodig is. Alle gerechten zijn stuk voor stuk goed gelukt en waren vreselijk lekker. Mijn favoriete gerecht van de avond was het 1e voorgerecht – Salade aux langoustines et au boudin noir….  Nooit geweten dat bloedworst (Brandt & Levie) zo lekker kan zijn, wat een verrassing!  En dan die wijnen…. tjonge! Bekijk de tafel van 20 januari pagina voor het menu en de wijnen.

Hartelijk dank lieve gasten, voor jullie aanwezigheid. Altijd weer bijzonder om te ervaren hoe mensen, die elkaar niet eerder hebben ontmoet, op een hele open wijze met elkaar aan tafel gaan, ervaringen uitwisselen, gedachten delen en vraagstukken op tafel leggen.

We hebben een volgende tafeldatum gepland ergens begin juni. De keuken waar we voor gaan kiezen speelde al door het hoofd, maar het kan zomaar anders uitpakken. We varen graag op waar onze inspiratie ons naartoe leidt, heerlijk om mee bezig te zijn!

Dan is het nu tijd geworden om de laarzen aan te trekken en een verfrissende strandwandeling te maken terwijl de zon nog flink schijnt!

Cristian

PS we hoorden vandaag (maandag) dat de 91 jarige  Paul Bocuse op 20 januari 2018 is overleden. Precies de avond dat wij een hommage brachten aan de Franse keuken, dat is wel heel bijzonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *