Zaterdag 2 of 9 Maart voor de volgende tafel

Heerlijk, een nieuw jaar en een nieuw begin! De kerstspullen zijn weer opgeruimd en de boom heeft zijn laatste dag binnen gesleten. We starten fris met 2019!

Goede voornemens? Ach, ik heb er feitelijk niet zoveel. Ik ben inmiddels wel lid geworden van De Correspondent voor de broodnodige reclame-loze inhoud en achtergronden bij wat er zoal speelt in de wereld.  Verder ban ik plastic zoveel mogelijk, wat nog niet eens zo eenvoudig is. Als je erop gaat letten wat er zoal in plastic verpakt je huis binnenkomt, dan is daar wel winst te behalen.

Begin Maart zal onze volgende Friends’ Table plaatsvinden, we hebben er veel zin in en verheugen ons nu al op de onderlinge uitwisselingen! Welke keuken het deze keer zal worden – Frans, Italiaan, Arabisch, Spaans – we gaan het zien. In de aanloop er naartoe proberen we alvast wat nieuwe gerechten uit, waarbij Ottolenghi een grote rol speelt. De groene couscous uit Plenty (pagina 255) is en blijft mijn grote favoriet. Nadat mijn vrienden uit de Provence deze spannende salade hier geproefd hadden, hebben ze het opgenomen in hun Table d’Hote lijstje van recepten, hoe leuk is dat?

We verheugen ons weer op een hele fijne avond!

Cristian

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *