Tafel van 7 oktober 2017

Het Menu

We nemen onze gasten graag mee op reis in de heerlijke Italiaanse keuken en verwelkomen hen met wat smakelijke antipasti vergezeld door een fris witte Puligny, voordat we echt aan tafel gaan!

Dan gaat het verder met:

  • Vitello tonnato
  • Pasta con funghi
  • Osso buco, polenta & ratatouille
  • Limon semifreddo

De subtiele kaasjes van L’ Amuse maken het af.

De Wijnen

De wijnen die onze gerechten van vanavond vergezellen op ’n rijtje:

Puligny Montrachet 2012, Jacques Carillon,
Meursault-Limozin 2010, Germain,
Chassagne Montrachet 2012, Germain,
Beaune Clos de la Féguine 2010, Jacques Prieur,
Moscato d’Asti 2015, I Vignaioli di S. Stefano,
Le Cèdre Cahors 2006, Chateau du Cèdre

Wat foto’s

Onze gasten weten wel wie ze waren, maar hierbij wat foto’s van de keuken en tafel in actie!